Πρόσκληση

          ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ IKARIA SENIOR REGATTA «ΕΥΑΝΔΡΙΑ 2017»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΓΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ:

Όμιλος:

Στον αγώνα «ΕΥΑΝΔΡΙΑ 2017»

Χαρακτηριστικά Εθνικότητας του σκάφους.

Σημαία:

Λιμάνι Νηολογίου:

Γράμματα Εθνικότητας και αριθμός πανιού (προαιρετικά):

Στοιχεία σκάφους και αρματωσιάς.

Εργοστασιακός τύπος:

Έτος κατασκευής:

Χρώμα σκάφους:

Χρώμα κουβέρτας:

Τύπος ιστιοφορίας:

Χρώματα μπαλονιών από πάνω μέχρι κάτω:

Νο1

Νο2

Νο3

Λεπτομέρειες πιστοποιητικού καταμέτρησης που επισυνάπτεται.

Νο

Ημ/νία έκδοσης

Εκδόθηκε από

Βαθμός ικανότητας σκάφους

Κατηγορία club

VHF

Διακριτικό σήμα VHF

Υπάρχοντα κανάλια

Υπεύθυνη δήλωση κυβερνήτη.

1) Δηλώνω ότι αποδέχομαι τους κανονισμούς και τους όρους που αναφέρονται στην προκήρυξη του αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη και αποδέχομαι ακόμη ότι ο οργανωτής όμιλος και οποιαδήποτε επιτροπή που έχει σχέση με τον αγώνα δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή ζημιές αν συμβούν στο σκάφος μου, με πρόσωπα ή πράγματα, στην θάλασσα ή στην στεριά, κατά την διάρκεια του αγώνα.

2) Δηλώνω ακόμα ότι το πιο πάνω αναφερόμενο σκάφος είναι εξοπλισμένο σύμφωνα με τις απατήσεις του ειδικού κανονισμού ασφαλείας ανοιχτή θαλάσσης της I.S.A.F. για τον εν λόγω αγώνα. Μπορεί δε και φέρει ατομική διαφήμιση κατά την διάρκεια του.

3) Δηλώνω ότι θα διατηρηθούν οι σχετικές διατάξεις του Γ.Κ.Λ. αρ. 20 και αρ. 23, ότι τα προβλεπόμενα για την κατηγορία του σκάφους ναυτιλιακά έγγραφα και εφόδια, είναι σε ισχύ και επί αυτού, καθώς επίσης και ότι θα εφαρμοστούν οι διεθνείς κανονισμοί ασφαλείας ναυσιπλοΐας.

4) Δηλώνω ότι εγώ και το πλήρωμά μου είμαστε γνώστες και συμμορφωνόμαστε απόλυτα με τις κείμενες διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου.

Ημερομηνία: ................ Υπογραφή Κυβερνήτη.........................................

Ονοματεπώνυμο Κυβερνήτη

Όμιλος: Διεύθυνση:

Κινητό τηλέφωνο: Ηλεκτρονική διεύθυνση:

Κατάσταση πληρώματος

Σκάφος

Αρ. μητρώου

Ε.Ι.Ο.

Όμιλο αθλητή

Κυβερνήτης

Εντεταλμένος εκπρόσωπος

Πλήρωμα:

Εντεταλμένος εκπρόσωπος

..............................................................όμιλος .................................

Ημερομηνία:.........................................

Υπογραφή: ...........................................

Η Εταιρία Ικαριακών Μελετών σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ικαρίας, τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, καθώς και με τους Δημάρχους των δήμων Ικαρίας, Σάμου & Φούρνων, και με την ευγενική υποστήριξη του Π.Ο.Ι.ΑΘ., σας προσκαλούν στην πρώτη διοργάνωση ιστιοπλοΐκής εβδομάδας βετεράνων ( αρχηγών πληρωμάτων άνω των 70 ετώνμε τους φίλους και τις οικογένειές τους), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 - 22 Σεπτεμβρίου 2017. Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει ιστιοπλοΐκό αγώνα από Ικαρία προς Σάμο- Φούρνους και επιστροφή, καθώς και εκδηλώσεις προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Ο αγώνας αυτός έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της διεθνούς ιστιοπλοϊκής κοινότητας και ελπίζουμε να προσελκύσει τους βετεράνους ιστιοπλόους, όχι μόνο ολόκληρου του Αιγαίου και του Ιονίου, αλλά και συμμετέχοντες απο το εξωτερικό, ώστε να καθιερωθεί ως ετήσιο γεγονός των βετεράνων ιστιοπλόων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου & του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.